« Mercedes GL primeste kit-ul RS de la Carlsson Oficial: Ferrari 458 Italia, inlocuitorul lui F430 »
Home » Featured, Tuning Autohton » Romania prezenta la DragRacing Kiskunlachaza – Ungaria

Romania prezenta la DragRacing Kiskunlachaza – Ungaria

Articol publicat in data de 28 July 2009 – 2,236 vizite
Romania prezenta la DragRacing Kiskunlachaza – Ungaria

Pe data de 1 August 2009 in Kiskunlachaza, , va avea loc o noua etapa de din cadrul campionatului maghiar.

Avand in evedere experientele placute avute in trecut in urma participarii romanilor la aceste etape si faptul ca deja s-a legat o prietenie stransa intre competitorii din ambele tari se pare ca si la aceasta etapa se va forma o “brigada” numeroasa de romani care se vor deplasa in Ungaria special pentru acest eveniment.

Daca de organizare v-ati facut o idee din articolele noastre legate de Race Weekend-ul din aceasta vara, gazdele ne vor astepta in August si cu un spatiu rezervat pentru 10 masini pe care il veti putea localiza usor cu ajutorul steagului Romaniei. De acelasi tratament vor beneficia si concurentii din Croatia si Slovacia deci se anunta o etapa internationala in adevaratul sens al cuvantului.

Lista completa cu masinile inscrise o puteti gasi aici, cei care vor sa se inscrie o pot face aici, iar programul complet al evenimentului este detaliat aici. Organizatorii au avut bunavointa sa ne puna la dispozitie si un regulament al competitiei in limba romana, care poate fi vizualizat aici.

Le tinem pumnii concurentilor romani care vor participa la eveniment si suntem siguri ca vom avea ce scrie dupa aceasta etapa.
Pe forumul DragRacing se discuta detaliile despre aceasta etapa, deci cei care vor sa mearga sau au nevoie de mai multe informatii pot afla de acolo.

dragracing-ungaria-1-august


Articole similare cu "Romania prezenta la DragRacing Kiskunlachaza – Ungaria":
 • Drifting-ul in Ungaria - 9 July, 2009;
 • Calendar competitional 2011 - 5 February, 2011;
 • Rezultatele de la DragRacing Kiskunlachaza 1 Aug - 6 August, 2009;
 • Cum a fost la DragRacing Aeroport Tulcea, 21-22 Septembrie 2013 - 10 October, 2013;
 • King Of Europe East 09 – Ungaria - 3 September, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » »

  Discuta despre "Romania prezenta la DragRacing Kiskunlachaza – Ungaria":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97