« Londra asaltata de supercar-urile Orientului Mijlociu (filmul complet in articol) Cum a fost la Bucharest Wheels Arena 2013 @ Romexpo »
Home » Tuning International » Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto

Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto

Articol publicat in data de 24 May 2013 – 1,092 vizite

Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto

Din pacate atunci cand am poreclit masina asta nu m-am gandit ca va fi vanduta si ca , deci nu a fost luat in calcul in denumire. Oricum ar fi sunat aiurea, gen Toyoscibaru sau Sciarutoy sau… in fine, ai prins ideea. In cazul de fata avem un Scion FRS importat in Japonia de Miura-san, boss-ul de la TRA Kyoto, care a primit un tratament grav de tot dar in acelasi timp street-legal. Adica tot ce-ti poti dori de la o astfel de masina, sa arate bine, sa fuga tare si sa te poti bucura de ea.

Tipii astia de la TRA Kyoto au pus bazele acestui widebody numit “Rocket bunny” pe care il vedem exact pe masina lui Kei Miura, completat de jante (in pozele de fata, Enkei┬áRS05RRs pe 18″ ulterior), suspensie si un kit de la GReddy!


Poze de Richard.Le


Articole similare cu "Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto":
 • Scion iQ modificat de Five Axis - 3 May, 2010;
 • Stie Nissan GT-R sa faca drifturi? - 9 February, 2010;
 • Scion tC modificat de Five Axis - 9 May, 2010;
 • Fabricat in Rusia: Volga Cayenne - 6 January, 2009;
 • N-ai cum: cel mai FAIL burnout existent - 3 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » »

  Discuta despre "Rocket Bunny Scion FRS de TRA Kyoto":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97