« Video: 24h Hours Of Nurburgring in 19500 frame-uri Honda S2000 joasa de-i crapa aripile »
Home » Tuning Autohton » Repsol uneste Cluburile Auto – Editia I

Repsol uneste Cluburile Auto – Editia I

Articol publicat in data de 2 June 2010 – 2,875 vizite
Repsol uneste Cluburile Auto – Editia I

Cei care au ajuns in parcul Herastrau weekendul trecut, mai exact in parcarea Complexulului Comercial “Pavilionul H” , au avut placerea sa gaseasca acolo un eveniment /moto la care au luat parte 10 cluburi , firme din domeniu si cascadori.

In cadrul evenimentului au fost organizate cateva activitati, la unele din ele avand posibilitatea sa participe chiar si persoane din public, precum “Safety-drive” – demonstratii pentru a ajuta participantii sa  faca fata unor situatii dificile cu care se pot intalni in trafic,Trial cu biciclete” – un traseu cu obstacole care s-a parcurs cu biciclete speciale, “Stunt bike” si “Prezentare tuning“.

Cele mai reprezentative masini din fiecare club auto au fost expuse in parcare, fiind prezenti atat membri ai fan-clubu-rilor monomarca precum Alfa Club, HondaFan, FanKia, ClubFord, ClubMazda sau FanFiat, cat si cluburi de tuning precum Ghetto Cult, PLM Tuning sau HotHatches.

Motoarele turate (inutil) au incercat sa acopere muzica si fetele au incercat sa se aseze pe capotele incinse ale masinilor expuse, la final toata lumea fiind multumita, premiata si putin bronzata.

Un portbagaj plin de multumiri baietilor de la AlfaClub, cu ajutorur carora putem sa va aratam cateva . Iar daca vreti sa vedeti mai multe cu fetele de mai jos, le puteti gasi pe TopDown.ro.


Articole similare cu "Repsol uneste Cluburile Auto – Editia I":
 • Exclusiv: Insomnia Racing Club la SEMA 2010 - 2 December, 2010;
 • Fetele de la SEMA 2009 – Partea a 2-a - 9 November, 2009;
 • Real Auto-Moto Show – Pitesti - 12 October, 2009;
 • Insomnia 8th Year Party, 25 Nov @ The Gang - 21 November, 2011;
 • AlfaFest 2013, Sighisoara 19-21 Iulie - 15 July, 2013;
 • Tag-uri: » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Repsol uneste Cluburile Auto – Editia I":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97