« Fiat 500 by Rieger Shelby Super Snake Prudhomme Edition: GT500 de 750 cp »
Home » Noutati » Renault Clio III GT

Renault Clio III GT

Articol publicat in data de 8 February 2009 – 3,348 vizite
Renault Clio III GT

Din nou, va prezentam o masina ce isi va face debutul la Salonul de la . De data asta, nu este un Porsche, nu este nici macar un Audi, este un .

La Salonul Auto de la Geneva, Renault ne va prezenta noul facelift. Chiar daca schimbarile facute micului hatchback de oras sunt foarte inspirate, nu asta ne intereseaza pe noi. Odata cu , cei de la Renault vor introduce si o noua versiune pentru acesta: .

GT-ul va reprezenta o echipare pentru micul Clio iar elementele ce subliniaza acest caracter vor fi prezente atat la exterior, cat si la interior: evacuare dubla, buza fata, praguri, culoare exclusiva GT: Malta Blue. La interior vom avea pedale din aluminiu, volan sport, sigla GT cusuta pe scaune si materiale mai calitative pentru bord (aceasta imbunatatire a calitatii materialelor o vom intalni la orice Clio facelift).

Din pacate, nu se cunosc date despre motorizarea cu care va veni echipat GT-ul, dar nu mai este mult pana cand vom afla mai multe detalii, bineinteles, pe parcursul salonului auto ce va avea loc la Geneva.


Articole similare cu "Renault Clio III GT":
 • Geneva 2010: Gordini Clio RS si Twingo RS - 5 March, 2010;
 • Renault Sport Megane de 275 de cai!! - 21 July, 2009;
 • Opel Corsa OPC Nurburgring Edition - 5 May, 2010;
 • Video: Clio RS 200 vs. Clio RS 182 Cup - 23 September, 2009;
 • Noua Alfa Romeo 159 GTA - 10 December, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Renault Clio III GT":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97