« Video: Drifturi la bordul Subaru-ului condus de Kuma O noua editie “Moscow Unlim 500+”, filmata cum trebuie »
Home » Tuning International » Regele Spaniei o arde cu RS6 modificat

Regele Spaniei o arde cu RS6 modificat

Articol publicat in data de 27 January 2010 – 2,256 vizite
Regele Spaniei o arde cu RS6 modificat

E bine sa fii rege, asa zice lumea. In afara de motivele pe care toti le stim eu ma gandesc la faptul ca poti alege cam orice masina iti doresti pentru ca orice producator isi doreste sa aiba o masina pe care sa o conduca un rege, nu? Vorbim de la cel mai inalt nivel.

Chiar daca putea sa aleaga din multe modele de masini, al Spaniei a ales un la care observam cateva chestii care nu se afla pe lista de optiuni de la :). Mai exact vedem un tratament “Blacked-out” pentru exterior, pornind cu jantele innegrite, semnalele din aripa, grila fata si ornamentele de la evacuare. In spatele grilei stau ascunse niste semnale luminoase care trebuie sa-i faca loc bestiei bi-turbo.

Avand in vedere ca este a 72-a masina detinuta de rege, putem spune ca este pasionat de acest domeniu si ne putem astepta ca modificarile sa se extinda si la motor.

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "Regele Spaniei o arde cu RS6 modificat":
 • Audi A5, R8-izat de Hofele Design - 15 December, 2009;
 • Audi Q5 modificat de ABT a ajuns la Essen - 3 December, 2008;
 • Gemballa Mistrale – primul kit pentru Panamera - 18 August, 2009;
 • 318km/h cu Audi RS6 MTM din Romania - 2 September, 2009;
 • Audi TT-RS: Teaser Oficial – Poze/Audio - 22 February, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Regele Spaniei o arde cu RS6 modificat":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97