« Renault RoadShow 2009 Mugen Honda Insight »
Home » Featured, Tuning Autohton » Real Auto-Moto Show – Pitesti

Real Auto-Moto Show – Pitesti

Articol publicat in data de 12 October 2009 – 3,653 vizite
Real Auto-Moto Show – Pitesti

Pitesti-ul a gazduit din nou un eveniment auto, dar de data asta nu a fost dedicat exclusiv tuning-ului. Mai exact a fost vorba de un auto-moto in care au fost prezenti dealeri auto, moto, atv si alte firme din domeniu. Aria de tuning, adica ceea ce ne intereseaza pe noi, a fost asigurata de masinile membrilor Insomnia Racing Club si localnicii si .

Daca ziua atmosfera a fost intretinuta de un de care juca rolul unui taxiu in jurul unui mini-circuit improvizat, seara muzica si bauturile (racoritoare) antrenau vizitatorii intr-un cort spatios si bine incalzit!

Si ca sa nu spuneti ca ne-am intors cu mana goala, am adus cu noi si cateva de la eveniment. Prima parte punem acum urmand ca in scurt timp sa revenim si cu partea a doua, asa ca daca vreti sa vedeti si restul pozelor ar fi bine sa va abonati pentru a fi anuntati la momentul respectiv ;)


Articole similare cu "Real Auto-Moto Show – Pitesti":
 • Tuning Show Pitesti: 12-13 Septembrie - 18 August, 2009;
 • Poze de la Tuning Show-ul din Pitesti - 13 September, 2009;
 • Poze de la Lotus Tuning Show Oradea - 22 June, 2009;
 • Import Reactor – tuning show pe 3 nivele - 24 April, 2010;
 • 4TuningFESTIVAL Baneasa Shopping City - 4 October, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Real Auto-Moto Show – Pitesti":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97