« Inca un filmulet cu Porsche 911 GT2 RS si mai multe poze Video: Ford Fiesta vs. Lamborghini Gallardo »
Home » Noutati » Razboiul japonez: Nissan GT-R vs. Lexus LFA

Razboiul japonez: Nissan GT-R vs. Lexus LFA

Articol publicat in data de 14 May 2010 – 1,290 vizite

Chiar daca e nou venit, deja are parte de foarte multe discutii si controverse. este un din toate punctele de vedere dar are o problema foarte mare: pretul. Ah, si ar mai fi faptul ca e destul de greu sa pui mana pe unul pentru ca se zicea ca nu se poate cumpara ci doar inchiria pe piata din SUA, dar nu sunt sigur daca mai este valabil.

Dar hai sa revenim la pret. Pentru 400.000$ primesti multe inovatii tehnice, multe chestii care pana acum nu s-au gasit pe nici o alta masina si, dupa cum o sa vedeti in filmulet, un sunet de motocicleta pe o masina de strada (datorita celor de la Yamaha). Ok, este exclusiva, arata fantastic, de tehnologie nu mai zic, dar veteranul japonezilor este in continuare . Asta pentru ca la un pret mult mai mic (85.000$) primesti o tractiune integrala si un potential de tuning deja exploatat de multi, si chiar daca te apuci sa-l modifici mai agresiv tot nu ajungi la 400.000$.

Poate e putin cam greu sa le compari, dar iata ca deja cineva a facut-o. Cei de la Motor Trend le-au pus una langa alta intr-un race (in care -ul nu a plecat cum trebuie, dar fie…) alaturi de multe informatii utile despre masina.

Asadar, haideti sa vedem duelul denumit de ei vs. Mothra.


Articole similare cu "Razboiul japonez: Nissan GT-R vs. Lexus LFA":
 • Wald Tuning Nissan GT-R - 3 September, 2008;
 • Time-Attack Nissan 350z - 17 February, 2010;
 • Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R - 13 July, 2009;
 • Need For Speed Undercover: Trailer cu Nissan 370z - 20 November, 2008;
 • Nissan Skyline V36 370GT SunLine Racing - 20 July, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Razboiul japonez: Nissan GT-R vs. Lexus LFA":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97