« Renault Megane 3 RS, mai aproape ca niciodata … Megane RenaultSport 250 »
Home » Tuning International » Range Rover Sport Platinum R by Concept802

Range Rover Sport Platinum R by Concept802

Articol publicat in data de 28 February 2009 – 7,804 vizite
Range Rover Sport Platinum R by Concept802

Cu siguranta nu ati auzit de cei de la Concept802 pana acum. Si asta pentru ca vorbim despre o companie de tuning exclusivist. Prima lor aparitie pe piata tuningului a fost realizata printr-un .

Decideti voi daca masina arata bine sau nu. Modificarile aduse Range-ului sunt: wide body kit, aripi latite, praguri, bara spate/fata, grila fata, aerisiri laterale cat si niste tips-uri pentru evacuari, create special pentru acest model. Un lucru nou este difuzorul din carbon si spun nou pentru ca, din cate stiu, este prima oara cand acest material este pus pe un , de catre o firma de tuning, bineinteles.

La capitolul jante, cei de la Concept802 au dotat masina cu creatiile proprii, V2 – jante forjate din 3 bucati si ce poseda o buza generoasa.

Ca denumire, Range-ul modificat de catre Concept802 poarta numele de “” (cam lung, nu-i asa?!). Cum acesta este primul model modificat de catre aceasta firma, speram ca pentru urmatoarele modele vor alege un nume mai “mic”. Au promis ca se vor apuca si de modificat modele de , Porsche si in viitorul apropiat. Noi le uram mult succes.


Articole similare cu "Range Rover Sport Platinum R by Concept802":
 • Prestige Range Rover Sport - 4 November, 2009;
 • Range Rover Sport modificat de Heidl - 24 November, 2008;
 • Audi R8 Super Sport Concept by Senner Tuning - 6 December, 2009;
 • Range Rover Evoque, widebody de la Hamann - 12 February, 2013;
 • 2009 Opel Insignia modificat de Irmscher - 28 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Range Rover Sport Platinum R by Concept802":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97