« TopGear Classic: Clarkson prezinta Ferrari 348 in 1991 ML 63 AMG widebody by Expression Motorsport »
Home » Noutati » Proprietar de BMW furat isi gaseste masina cu ajutorul unui forum

Proprietar de BMW furat isi gaseste masina cu ajutorul unui forum

Articol publicat in data de 28 October 2009 – 6,060 vizite
Proprietar de BMW furat isi gaseste masina cu ajutorul unui forum

Iata o poveste impresionanta care dovedeste importanta comunitatilor on-line si a site-urilor care aduna oameni pasionati de acest domeniu.

Un membru al e90post.com vazand ca in fata casei lui sta de ceva timp parcat, neatins,  un plin de amenzi (fiind zona cu parcarea interzisa)  s-a gandit sa ia masuri. Initial a creat un topic pe acel forum in speranta de a gasi proprietarul masinii, fara sa aiba nici o banuiala fata de ce s-a intamplat cu adevarat cu acest coupe. Masina fiind in New York dar avand numere de era evident ca ceva nu era in regula.

Cu ajutorul unui alt membru a gasit adresa pe care este inregistrata masina, in urma verificarii VIN-ului (Vehicle Identification Number), a dat un search dupa adresa si a gasit un anunt in care casa din adresa respectiva era de vanzare. A sunat la acel numar si si-a spus povestea.

In urma acestui telefon lucrurile s-au clarificat: fiul proprietarului studia in Boston de unde a plecat in pentru a vizita un amic. O data ajuns in a parcat masina, iar cand s-a intors dupa cateva ore masina disparuse.

La cateva ore dupa acest telefon, in timp ce proprietarul era in drum spre New York, cel care a demarat toata treaba asta de private-eye se intoarce asa si gaseste BMW-ul inconjurat de masini de si parcata perpendicular! Afla de la politisti ca hotii s-au intors sa ia masina, dupa care le spune povestea si politistii duc masina in parcul lor, pentru a fi ridicata de catre proprietar.

O adevarata telenovela cu happy ending. Tot respectul pentru membrul care s-a sesizat si care a avut initiativa incredibila de a da cateva telefoane si a scrie cateva cuvinte, pentru a se dovedi intr-un final ca masina a fost furata si a reusit sa faca o bucurie enorma proprietarilor. A fost greu? Nicidecum!

Sunt curios cati dintre concetatenii nostri ar face macar jumatate din ceea ce a facut acest om.

Topicul poate fi citit aici.


Articole similare cu "Proprietar de BMW furat isi gaseste masina cu ajutorul unui forum":
 • Vrea cineva niste roti de Nissan GT-R? - 8 October, 2009;
 • Acura ZDX – competitorul BMW-ului X6? - 7 April, 2009;
 • BMW Lumma CLR 500 RS – bazat pe M5 e60 - 28 October, 2008;
 • Mai multe informatii despre BMW M5 F10 2010 - 25 November, 2009;
 • Restaurat in Romania: BMW e21 GTR (video & poze) - 4 February, 2014;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "Proprietar de BMW furat isi gaseste masina cu ajutorul unui forum":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97