« 3D Design BMW Z4 e89 Roadster Making of: Atlantis Blue M3 e92 by IND »
Home » Tuning International » Prior Design transforma un SL intr-un SL63 widebody

Prior Design transforma un SL intr-un SL63 widebody

Articol publicat in data de 27 May 2010 – 1,997 vizite
Prior Design transforma un SL intr-un SL63 widebody

Generatia R230 de -uri a fost si este in continuare una de succes, fiind unul din cele mai cautate roadstere atat in varianta facelift (+) cat si in cea non-facelift. Conversia caroseriei unul SL fabricat pana in 2008 la facelift nu este o noutate nici macar pentru noi, avand deja cateva exemplare care au trecut prin aceasta operatie estetica, dar au venit in plus cu un widebody care pica la fix cu restul caroseriei.

Toata operatiunea costa in jur de 14.000 euro daca ai varianta veche de SL sau 9000 euro daca detii un SL cu facelift, dar detalii despre ceea ce implica nu sunt disponibile. Oricum este clar ca se schimba farurile, barele (care sunt latite pentru a pica la linie cu evazarile), aripile, capota, grila, evacuarea (sau cel putin partea finala) si jantele.

Este o conversie care isi merita toti banii, atata timp cat nu scapa nici o de “” pe acolo (daca la baza nu este chiar un ).


Articole similare cu "Prior Design transforma un SL intr-un SL63 widebody":
 • C63 AMG Coupe Black Series cu HRE P44SC - 29 June, 2013;
 • De la ce vine pana la urma emblema BMW? - 11 January, 2010;
 • MEC Design: Mercedes CL negru mat - 8 August, 2009;
 • Oficial: Noul Chevy Camaro va fi disponibil si in Europa! - 4 July, 2009;
 • VW Golf V GTI Tuk Customs – Salvati planeta! - 18 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Prior Design transforma un SL intr-un SL63 widebody":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97