« Impreza-WRC-SnowMobile by Ken Block Prior Design PD550 – BMW M6 »
Home » Tuning International » Prestige Range Rover Sport

Prestige Range Rover Sport

Articol publicat in data de 4 November 2009 – 3,763 vizite
Prestige Range Rover Sport

Firma britanica de tuning pune la dispozitia posesorilor de o serie de accesorii pentru a personaliza aparentele SUV-ului. Felul in care au “desenat” acest este discutabil, fiind cateva elemente care mai bine lipseau sau se vede clar ca nu sunt realizate bine.

Un lucru destul de des intalnit in peisajul mioritic il regasim pe acest : LED-urile din faruri care cica vor sa fie Daylight Driving Lights. Partea buna este ca observam si trebuie sa apreciem ca baietii de la noi din tara care folosesc aceasta “tehnologie” macar au reusit sa puna LED-urile drepte, lucru la care britanicii au dat “fail”, ca sa zic asa. In completarea acestor LED-uri vin cele doua proiectoare extra, pentru zonele cu exagerat de multa ceata prin care va ajunte masina.

O sa trec peste ornamentul de pe portbagaj, imediat sub luneta, care se vede din poza cu Range-ul negru ca are niste valuri care imi aduc aminte de fibra de sticla facuta de baietii din spatele blocului sau peste capacul de la motor care a fost vopsit cu un efect (nedorit, desigur) de coaja de portocala.

In acelasi pachet gasim si o bara fata, bara spate cu diffuser, grila fata si grilele din aripi, si jante negre cu buza cromata.

Sursa: Anytuning


Articole similare cu "Prestige Range Rover Sport":
 • Range Rover Sport Platinum R by Concept802 - 28 February, 2009;
 • Range Rover Sport modificat de Heidl - 24 November, 2008;
 • Range Rover Evoque, widebody de la Hamann - 12 February, 2013;
 • Bentley Continental GTC modificat de ASI - 19 September, 2008;
 • Ford Mustang RTR-C. Sa fie carbon! - 23 February, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Discuta despre "Prestige Range Rover Sport":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97