Poze de la Tuning Show-ul din Pitesti

Evenimentul de la Pitesti a luat sfarsit si noi ne-am intors cu cateva si un mic rezumat, pentru cei care nu au fost acolo si sunt curiosi ce au pierdut.

Show-ul a iesit ok, avand in vedere ca era prima oara cand organizatorii puneau la cale asa ceva. Masini frumoase au fost, lume a fost cat sa nu se aglomereze si galagia a venit de la sine.

Chiar daca la inceput nu eram chiar atat de increzator in reusita evenimentului cand am ajuns acolo si am vazut majoritatea masinilor aranjate a inceput sa mi se schimbe parerea. Au fost prezente atat masini autohtone extreme, cum ar fi Dacia cu widebody, ca Eclipse-ul dar si cateva “ciudatenii” ca BMW-ul cu grile in aripi de sau pisicuta cu dulap in loc de bara spate (a participat doar la concursul de sunet).

Aria baietilor de la Inferno Motorsport a fost cea mai animata, atat datorita masinilor cat si domnisoarelor, care de altfel au fost singurele care au mai incalzit atmosfera. Ulterior printre masinile lor si-au facut aparitia si cateva motociclete.

Trebuie sa si critic un pic, in scop constructiv desigur, si aici trebuie sa fac referire la masinile si motocicletele care si-au turat motoarele zeci de minute in sir, intr-un stil complet enervant si cu un scop inexistent. De asemenea cei care se intoarceau de la concursul de sunet si mergeau cu viteza printre masinile expozante si public meritau sa fie urecheati, dar na… fara ei am uita unde suntem.

Castigatorii evenimentului au fost urmatorii:

 • Best Exterior – VW rosu
 • Best Interior – Daewoo XXL
 • Best Autohton – Dacia widebody YAD
 • Best Paint – Chrylser (nu avem poze cu el)
 • Best Rims – auriu/negru
 • Best Engine – negru – BIR
 • Best Female’s car – BMW e39 rosu – Mr Cat
 • Best Car of the show – Mitsubishi Eclipse verde

Una peste alta a meritat sa mergem, chiar daca a doua zi o parte din masini au parasit show-ul. Speram ca experienta acumulata la acest eveniment sa ajute la urmatoarea editie si Pitesti-ul sa se bucure de un tuning show ca la carte. Multumim organizatorilor si felicitari participantilor!

9 comments / Add your comment below

 1. Care o cunoasteti pe fata din pozele 59-60 cu golfu alb blonda din dreapta ? Sper sa nu deranjez pe cineva cu asta…

 2. despre mine este vorba?ce e cu mine?

 3. Pai daca tu esti fata din poze, intreba de tine persoana de mai sus :p

 4. poi asta am vazut…dar…:)nu cunosc pers

 5. jhanelle a zis:

  despre mine este vorba?ce e cu mine?

  Pai daca esti tu fata aceea nu stiu ce sa zic greu de crezut sa am norocu asta sa fi tu :) Cum facem sa stiu ca esti tu :D ?? Id ceva ??

 6. uite…ca ai norocu s fiu eu,dar nu ai norocu` s iti las id-u` pt k nu il lasa asa..pe site…

 7. Stai lin nu m-am referit sa imi lasi tu Id :) M-am referit cum sa facem sa pastram legatura mai bine sa stiu sigur ca vb cu cea din poze deacea am zis “Id ceva” Si Id il las pe al meu pe site sa il iei sa il bagi in lista asta daca iti face placere si nu te deranjeaza vedem cum sta treaba pe mess si daca nu iti convine poti sa imi dai ig nui problema :P Acum ramane sa imi zici tu daca vrei Id si eu ti-l las..

 8. jhanelle, jhanelle nu mai zici nimi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media