« Making-Of “Pictorial TH: Nissan 350z Veilside & Mateea” Cea mai rapida decapotabila: Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport »
Home » Featured, Tuning Autohton » Poze de la Lotus Tuning Show Oradea

Poze de la Lotus Tuning Show Oradea

Articol publicat in data de 22 June 2009 – 13,377 vizite
Poze de la Lotus Tuning Show Oradea

Ne-am intors si de la Oradea, unde de data asta am fost ca participanti nu doar ca spectatori si ne-am intors si cu o cupa pentru “Best exterior“. Doua masini au avut onoarea de a reprezenta TuningHost.ro si Bucurestiul, iar una dintre ele  Insomnia Racing Club.

Din pacate evenimentul nu a fost asa cum si-a dorit toata lumea, ploaia fiind elementul negativ care a alungat publicul exact cand incepuse sa devina mai interesant. De asemenea suprapunerea cu un alt eveniment care a avut loc la Timisoara a dus si la o participare in numar mic a masinilor din zona.

Ne-am ascuns masinile pe durata ploii in parcarea subterana, care s-a transformat  intr-o scena tip underground iar la revenirea in parcare  -ul nu s-a mai bucurat de public, lucru care era de asteptat avand in vedere conditiile meteo.

Ne-am imprietenit, am ras si am glumit si am fost amenintati ca in curand ni se pregateste ceva frumos, in care sa se vada de ce este de fapt in stare Oradea.

Iata si castigatorii celor 5 premii (click pentru ):

Opel Astra – Best paint
Opel Zafira – Best Sound
Opel Astra – Car of the show
Ford fiesta  – Best interior
VW Golf V GTI – Best exterior

Multumim West Side Racers pentru invitatie si gazduire!


Articole similare cu "Poze de la Lotus Tuning Show Oradea":
 • Saab se pregateste de STCC - 6 October, 2008;
 • Spy: Opel reinvie Astra GSi? - 18 February, 2010;
 • Opel Corsa OPC Nurburgring Edition - 5 May, 2010;
 • Lotus Tuning Show Oradea - 19 June, 2009;
 • Cea mai tare masina de drifturi, inventata in Draganesti! - 3 March, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • Morro a zis:

   Uraaa bineee speedeeer

  Discuta despre "Poze de la Lotus Tuning Show Oradea":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97