Poze de la Insomnia Party + filmuletul aniversar

Ne-am revenit dupa petrecere. E drept, putin mai greu dar cine a fost acolo intelege de ce. Petrecerea de 6 ani a fost un real succes, clubul devenind neincapator in jurul orei 23 si ma uitam la un moment dat prin multime ca absolut toata lumea se simtea bine!

Foarte multa distractie, galagie, lume buna… presa si nu numai, cluburile de racing si tuning, prietenii lor, cunoscutii lor dar si multa lume care pur si au vrut sa vada cum sunt renumitele petreceri , au creat o atmosfera incendiara pana de dimineata. Ne-am obisnuit ca aceste petreceri sa fie din ce in ce mai tari, dar parca anul asta ni s-au depasit asteptarile!

Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte (si pentru ca ne ajuta sa ne amintim cum a fost), va invitam sa vizionati pozele de la petrecere in galeria foto Insomnia Racing Club, Dragos Borcanea fiind “vinovatul” si de aceasta data.

Tineti minte ca ne tot amenintau ei cu un filmulet cu ceva actiune pe zapada. Eh, iata ca petrecerea a fost nu numai momentul lansarii acelui filmulet, dar si a unuia aniversar de interesant, sub marca Motorman.Insomnia Winter Special” il puteti viziona in acest articol iar cel aniversar il gasiti putin mai jos, chiar daca nu o sa aveti ocazia sa vedeti reactia live a celor care l-au vazut in premiera :)

La multi ani Insomniaaaaaa!!!

3 comments / Add your comment below

  1. Deci petrecerea a fost prea tare iar filmuletzul este absolut bestial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media