« Cercuri cu Nissan GT-R; adio garantie! Opel Astra GTC modificat de Ibherdesign »
Home » Tuning International » Poze cu BMW X6 negru mat

Poze cu BMW X6 negru mat

Articol publicat in data de 17 October 2008 – 24,587 vizite

Poze cu BMW X6 negru mat

Daca vrei sa iesi un pic in evidenta fara sa te apuci de bodykit-uri nebune sau roti imense, trebuie sa te gandesti la o culoare deosebita. Si nu numai daca vrei sa iesi in evidenta, ci si daca nu vrei sa incerci sa descui alta masina, pentru ca daca ramanem la subiect, este plina de -uri . Circula frumos unul gri prin centrul capitalei cu cateva saptamani inainte sa se lanseze oficial in Germania.

In conditiile in care albul se poarta pe toate masinile mari, noi, scumpe sau poate chiar si ieftine, chiar trebuie sa vii cu ceva nou.Asa a facut posesorul acestui si a ales sa-si vopseasca masina . Si ii sta chiar foarte bine.


Articole similare cu "Poze cu BMW X6 negru mat":
 • Noului BMW Z4 ii sta foarte bine in alb - 8 May, 2009;
 • Audi A5 gri&negru mat - 4 November, 2009;
 • Prior Design PD550 – BMW M6 - 4 November, 2009;
 • BMW 135i AHP-Tuning – 420cp - 21 October, 2008;
 • BMW M3 e36 IdingPower – M3-S3 revizuit in 2009 - 27 January, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • iulian a zis:

   eu stiu o vorba si care o cred: EXISTA DOUA TIPURI DE MASINI,,,BMW SI RESTU!!!,,,

  Discuta despre "Poze cu BMW X6 negru mat":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97