« Nissan Skyline R33 GT-R LM: Dopat pentru LeMans Video: Driftingul in Australia »
Home » Evenimente » Porsche Parade Mexico 2009

Porsche Parade Mexico 2009

Articol publicat in data de 6 January 2010 – 2,888 vizite
Porsche Parade Mexico 2009

Anul trecut avut loc in Mexico City un eveniment de invidiat care a avut in lumina reflectoarelor posesorii de , indiferent de varsta sau modelul detinut, sustinut frenetic de . 2009 a reunit o varietate deosebita de generatii de Porsche, pornind de la pana la 3, sau de la pana la 100% stock.

Evenimentul, fiind sustinut de Porsche, a beneficiat de o organizare perfecta, cele aproape 200 de Porsche-uri fiind atent notate si inscrise, in timp ce proprietarii lor au avut parte de o atentie speciala, fiind tratati chiar si cu pachetele de mancare in cutii dedicate. Detalii marunte, dar care conteaza si pana la urma garanteaza o participare masiva pentru editiile viitoare.

Parada a fost una foarte activa, locul de intalnire fiind la “Angel of Independence” , monument construit la implinirea a 100 de ani de la Razbuiul de independenta al Mexicului. De aici participantii au plecat catre “Autodromo Hermanos Rodriguez“, circuit situat putin in afara orasului care implinea la momentul respectiv¬†50 de ani de la infiintare. Acolo fiecare masina a avut ocazia sa dea cateva ture, un lucru inedit pentru multi dintre participanti care probabil ca nu s-ar fi vazut niciodata alergand alaturi de GT sau pe un circuit.

Mai departe pozele vor vorbi singure, iar daca vrei sa vedeti si sa cititi mai multe despre eveniment urmati urmatoarele doua link-uri: 1 & 2

Noua nu ramane decat sa strigam in gura mare “VIVE TU PORSCHE AL MAXIMO!!!


Articole similare cu "Porsche Parade Mexico 2009":
 • BMW Motorsport castiga cursa de 24h de pe Nurburgring - 17 May, 2010;
 • Asalt romanesc pe Hungaroring - 11 November, 2009;
 • Geneva 2010: Ruf RGT-8 - 5 March, 2010;
 • Lumma Design Porsche Panamera CLR 700 GT - 9 November, 2009;
 • Eleanor, invitata speciala pe litoralul romanesc de 1 Mai 2012 - 30 April, 2012;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Porsche Parade Mexico 2009":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97