« Asalt romanesc pe Hungaroring Ferrari va trece la motoare turbo »
Home » Noutati » Peugeot nu mai vrea GTI-uri

Peugeot nu mai vrea GTI-uri

Articol publicat in data de 11 November 2009 – 1,925 vizite
Peugeot nu mai vrea GTI-uri

Directorul de marketing al a declarat de curand ca nu vor mai produce masini sub GTI, intentiile lor fiind sa se indeparteze de segmentul hot-hatch si sa intre pe piata coupe-urilor premium. Primul care se incadreaza in aceasta categorie este Pejo-ul RCZ.

Sincer sa fiu nu mi se pare ceva foarte trist pentru ca GTI-urile care au facut senzatie sunt 205 si care au apus de mult, restul abia au reusit sa se faca remarcate fiind eclipsate lejer de Golf, Leon, Megane, S3, etc. In schimb RCZ-ul ataca o piata destul de noua si avand in vedere designul reusit alĀ Peugeot-urilor ar avea mult mai multe sanse acolo.

Sursa: 4WheelsNews


Articole similare cu "Peugeot nu mai vrea GTI-uri":
 • Je Design Seat Leon 2010 - 16 November, 2009;
 • Urmasa Alfei 147 va avea si un turbo de 235cp - 2 December, 2009;
 • Renault Megane 3 RS - 9 October, 2008;
 • Je Design duce Leon-ul Cupra R in 330cp - 14 April, 2010;
 • Seat Leon facelift by Je Design - 1 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Peugeot nu mai vrea GTI-uri":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97