« 3 Ferrari 458 Italia deja in Romania, mai urmeaza minim 10 Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White »
Home » Noutati » Paste Fericit!

Paste Fericit!

Articol publicat in data de 4 April 2010 – 4,147 vizite
Paste Fericit!

Suntem in plina mini-vacanta de Paste iar voia buna, linistea si bucuria se regaseste in toate casele si ne bucuram de bunatatile pregatite de cei dragi. Speram ca iepurasul v-a adus tuturor cate ceva pentru masinile voastre si ca nu l-ati confiscat cu intentia de a-l mitui pentru la anul. De asemenea speram ca ati avut masinile destul de puternice incat sa prindeti mielul la timp!

Va dorim tuturor sa aveti un Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi si sa nu uitati sa va bucurati de aceasta mare sarbatoare!

Hristos a inviat!

paste-fericit


Articole similare cu "Paste Fericit!":

Tag-uri:

Discuta despre "Paste Fericit!":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97