« Poze live cu Focus RS500 si pret pentru pachetul MP350 Video: 402km/h cu Gallardo twin-turbo Underground Racing »
Home » Tuning International » Opel Astra J by Irmscher

Opel Astra J by Irmscher

Articol publicat in data de 23 April 2010 – 6,879 vizite
Opel Astra J by Irmscher

Pentru ca noul deja a inceput sa se livreze si la noi de ceva timp, ar cam fi timpul sa ne apucam sa o si modificam, avand o oferta draguta pe piata. Ei au in lista pentru o prelungire pentru bara fata, o grila a radiatorului cu efect de aluminiu, praguri laterale, diffuser pentru bara spate si un eleron de luneta, insumand aproape 1400e.

Pentru un efect garantat se poate opta si pentru un set de roti pe 18″ completate de o suspensie sport, care coboara masina cu 30mm si ornamente pentru evacuare cromate.

Atmosfera din interior poate fi imbunatatita prin schimbarea materialelor de pe scaune, de usi si cotiera cu o piele furnizata de Irmscher, pedale de aluminiu, covorase si praguri de aluminiu.


Articole similare cu "Opel Astra J by Irmscher":
 • Astra H si Corsa D tunate de Rieger - 7 August, 2009;
 • 2009 Opel Insignia modificat de Irmscher - 28 October, 2008;
 • Irmscher prezinta Opel Insignia la Essen motor show `08 - 30 November, 2008;
 • Steinmetz modifica noul Opel Astra - 17 May, 2010;
 • Irmscher Opel Astra i1600 - 26 May, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Opel Astra J by Irmscher":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97