« Suzuki Alto Works Turbo: Ticalosul JDM Rusii inventeaza masina perfecta pentru Romania! »
Home » Tuning International » Onyx Bentley Continental Platinum GTO

Onyx Bentley Continental Platinum GTO

Articol publicat in data de 15 February 2010 – 3,123 vizite

Onyx Bentley Continental Platinum GTO

Ce-i drept, -ul nu are un design agresiv pentru ca el trebuie sa satisfaca cerintele tuturor celor care doresc un coupe luxos, dar deseori astfel de masini ajung si pe mana pasionatilor de tuning care pot apela la firme precum Onyx Concept, pentru un plus de sportivitate atat in design cat si in comportament.

Tunerul irlandez ofera pentru -ul o serie de modificari exterioare care ii schimba radical atitudinea, pornind cu o bara fata cu buza din si continuand cu evazari pentru aripi si praguri laterale iar in spate cu o bara cu diffuser incorporat si eleron pentru portbagaj, ambele avand fibra de carbon in componenta.

Tot p-afara mai gasim si deja clasicele proiectoare cu (sau DRL-uri ca sa fim mai “oficiali”). Jantele folosite pentru a profita de evazari sunt de la TPM pe 22″ in iar garda la sol a masinii poate fi adusa mai jos decat in mod normal.

Se anunta ca W12-le va dezvolta undeva peste 640cp si ca vor mai exista inca doua seturi de jante disponibile, dar despre asta vom afla mai multe detalii in luna Martie a acestui an.


Articole similare cu "Onyx Bentley Continental Platinum GTO":
 • Bentley Continental GTC modificat de ASI - 19 September, 2008;
 • ASI Tetsu GTR a.k.a Bentley Continental GT modificat de japonezi - 15 October, 2008;
 • Chargespeed Lexus IS - 22 July, 2009;
 • MEC Design: Mercedes CL negru mat - 8 August, 2009;
 • ABT Audi R8 GTR si Spyder - 2 March, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Onyx Bentley Continental Platinum GTO":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97