« Lamborghini Aventador in Bucuresti Vali Porcisteanu testeaza noul BMW M5 »
Home » Tuning Autohton » O pisica asa cum trebuie!

O pisica asa cum trebuie!

Articol publicat in data de 31 July 2012 – 673 vizite

Printre toate cazanele care circula prin tara (sa mai zic de cele cu numere de Bulgaria de care ne-am saturat cu totii?) ne bucuram sa vedem cum mai rasare cate un exemplar nemtesc aranjat exact cum scrie in manual!

Da, stiu ca poate pentru unii este prea stock dar credeti-ma pe cuvant, decat sa-ti bati joc de o bijuterie de masina mai bine mergi pe retete testate, la sigur. Sau altfel spus, ori o faci bine, ori n-o faci deloc.


Articole similare cu "O pisica asa cum trebuie!":

Discuta despre "O pisica asa cum trebuie!":

Comments

comments

Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97