« Stopuri cu LED pentru VW Golf GTI, GTD si R Poze noi si preturi pentru Brera “Italia Independent” »
Home » Tuning International » Novitec Rosso modifica Ferrari-ul California

Novitec Rosso modifica Ferrari-ul California

Articol publicat in data de 9 December 2009 – 2,816 vizite
Novitec Rosso modifica Ferrari-ul California

La cum arata era si pacat sa nu isi bage cineva nasul in el si era cel mai potrivit tuner pentru a face asta. Ca de obicei, nu au scapat din ochi nici un aspect, de la interior si exterior pana la motor si stabilitate, au avut ceva de spus in a imbunatati cel mai aerodinamic Ferrari fabricat vreodata.

Pornind de la asfalt, masina e mai aproape de el cu 35mm datorita arcurilor sport, dar cu posibilitatea de a-i ridica botul cu 40mm la apasarea unui buton. ¬†Astfel prelungirea pentru bara fata montata de Novitec este protejata in situatii dificile. Spatele masinii nu avea cum sa ramana stock, astfel un diffuser a fost montat pe bara spate in timp ce portbagajul a fost completat cu o “buza” eleganta. Novitec Rosso propune un set de bocanci de dimensiuni diferite fata/spate, mai exact de 255/50/21 in fata si 315/25/22 pe spate.

Pe praguri s-au montat niste ornamente pentru a continua linia spoilerului fata, si pentru un efect garantat, atat aceste ornamente cat si celelalte elemente de la exterior sunt fabricate din fibra de carbon.

Rotile vor avea ceva de munca pentru ca V8-ul de 4.3 litri are 40cp si 33Nm in plus, cu ajutorul unui upgrade de electronica si o evacuare sport. Limitarea a fost mutata putin mai sus, la 8300rpm pentru a le face loc celor 500cp si 518Nm sa-si faca treaba ca la ei acasa.

Interiorul poate fi personalizat cu diferite culori si materiale, alcantara nelipsind de pe lista.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Novitec Rosso modifica Ferrari-ul California":
 • Ferrari F430 Scuderia Spider 16M by Novitec Rosso - 1 July, 2009;
 • Ferrari 612 Scaglietti modificat de Novitec - 1 June, 2010;
 • Novitec Rosso Edizione 747 - 19 October, 2009;
 • Novitec Rosso 599 GTB bazat pe Ferrari 599 GTB Fiorano - 20 December, 2008;
 • Novitec Rosso 848 RACE, doar trei exemplare! - 26 February, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Discuta despre "Novitec Rosso modifica Ferrari-ul California":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97