« LOL @ Volvo City Safety “Joy is Racing.” BMW M3 GT pe circuitul Sebring »
Home » Noutati » Noutati la Wörthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+

Noutati la Wörthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+

Articol publicat in data de 10 May 2010 – 2,579 vizite
Noutati la Wörthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+

Se pare ca evenimentul din acest an de la Wörthersee va avea mai multe noutati decat ne asteptam. Pe langa A1-urile modificate cu diferite teme si R8 GT, vom mai vedea si doua editii speciale de numite Adidas si Excessive Study, dar si doua concepte pentru Skoda si RS+.

Adidas GTI va avea jante speciale si detalii de interior dedicate firmei de articole precum scaunele si trim-urile de pe bord. Va veni cu faruri bi-xenon si stopuri cu LED fara nici un cost suplimentar.

se anunta a fi un model inspirat din motorsport, cu un agresiv si modificari de performanta. Aceasta varianta va fi surpriza si momentan nu sunt nici poze si nici informatii detaliate despre ea.

Skodele RS+ vor avea exterioare inspirate din modelele de raliu S2000, cu un exterior gri inchis si accente verzi pe jante sau oglinzi. Tot dupa eveniment vom afla si despre aceste modele daca vor avea si imbunatatiri ale performantelor.

Sursa: Carscoop 1 & 2


Articole similare cu "Noutati la Wörthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+":
 • Upgrade optic pentru Golf VI de la RDX Racedesign - 17 July, 2009;
 • VW Golf VI GTI modificat de ABT - 10 July, 2009;
 • Audi aduce A1-uri modificate la Wörthersee 2010 - 6 May, 2010;
 • Golf VI GTI: Si in 4 usi, dar si R20 - 19 February, 2009;
 • Carbon Racing Technology: Noul BMW M3 CRT - 27 June, 2011;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Noutati la Wörthersee: GTI editii speciale, Fabia RS+, Octavia RS+":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97