« 360 Forged: Jante din carbon pentru Ferrari F430 Lotus Extrema: un rezultat al celor de la UK Garage »
Home » Spy » Noul Porsche Boxster – Poze spion

Noul Porsche Boxster – Poze spion

Articol publicat in data de 28 January 2009 – 3,542 vizite
Noul Porsche Boxster – Poze spion

Cu totii stim ca un nou model ofera ochilor si urechilor noastre un nou motiv de bucurie, chiar daca direct nu il vom “savura”. De data aceasta vorbim despre noul Porsche , roadsterul din Stuttgart.

Chiar daca in testele recente ce au avut loc, cei de la Porsche au folosit caroseria modelului vechi pentru a masca detaliile, nu toate au putut fi eliminate. Astfel, putem observa noile stopuri, care vor ajunge pe varianta finala a masinii si din cate ne dam seama, vor 3 elemente rotunde. De asemenea, mai observam ca noul Boxster nu va deveni un cabrio, ca si sau , deoarece plafonul acestuia este din panza, cum a fost si pana acum, si nu este din metal, cum este specific oricarui model CC.

Asteptam mai multe detalii despre forma caroseriei, dar stim ca Porsche nu ne va dezamagi, asa ca putem astepta in pace.


Articole similare cu "Noul Porsche Boxster – Poze spion":
 • Noul Megane Coupe in Need For Speed Undercover - 20 October, 2008;
 • LA 09: Porsche Boxster Spyder 2010 Lightweight - 3 December, 2009;
 • Intalnire Porsche: Stuttgart versus SoCal - 22 May, 2009;
 • Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial - 13 January, 2009;
 • MB E63 AMG Coupe Black Series in constructie - 27 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Noul Porsche Boxster – Poze spion":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97