« ASI Tetsu GTR a.k.a Bentley Continental GT modificat de japonezi Cercuri cu Nissan GT-R; adio garantie! »
Home » Featured, Noutati » Noul Mégane RenaultSport !

Noul Mégane RenaultSport !

Articol publicat in data de 16 October 2008 – 4,612 vizite

Noul Mégane RenaultSport !

Dupa ce ne-a prezentat la Paris noua versiune in 3 usi a lui Mégane, nu a intarziat sa anime spiritele pasionatilor marcii cu prezentarea conceptului Mégane Trophy.

Toata lumea a inceput sa faca speculatii pe tema viitorului Mégane RenaultSport: 260 de cai, LSD in standard, 0-100 sub 6 secunde. Insa nimeni nu a prezentat speculatii concrete despre cum va arata masina … pana acum!

Conform celor de la autoexpress, masina va prelua destul de multe din elementele prezentate de conceptul Trophy. Spoilerele fata si spate, desi putin mai cuminti, pastreaza aceasi linie, iar jantele raman aproape neschimbate. Linia generala a masinii este una foarte agresiva, parca in ton cu dorinta destul de clara a RenaultSport de a nu se bate direct cu monotonul (ca aspect) GTI, ci de a lovi acolo unde il doare pe acesta, la capitolul sportivitate agresiva, dura, inconfortabila, un track car veritabil.

Asteptarea continua…


Articole similare cu "Noul Mégane RenaultSport !":
 • Renault RoadShow 2009 - 12 October, 2009;
 • Megane 3 RS in “Need for speed: Shift” - 28 September, 2009;
 • RenaultSport Twingo 133 CUP - 30 September, 2009;
 • ALIEN INVASION !!! - 5 March, 2009;
 • Megane RenaultSport 250 - 3 March, 2009;
 • Tag-uri: » »

  Discuta despre "Noul Mégane RenaultSport !":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97