« N-ai fi zis: 1957 Chevy de 1589cp TechArt Porsche Panamera, primul pas catre ceva special »
Home » Tuning International » Noul Ford Mustang modificat de RTR

Noul Ford Mustang modificat de RTR

Articol publicat in data de 4 February 2010 – 3,273 vizite
Noul Ford Mustang modificat de RTR

Ce este foarte tare la noul e ca gasesti o tona de produse de tuning direct de la Racing, asa ca nu e necesar sa stai nopti intregi pe forumuri sa te documentezi, mergi la sigur pe calitate OEM. Asta au invatat si majoritatea tunerilor de Mustang, asa ca cei care nu le modifica apeleaza cu incredere la .

La fel este si cazul acestui Mustang, de , firma drifterului Vaughn Gittin Jr. El ofera pentru Mustang un pachet de tuning ce contine piese de mecanica doar de la Ford Racing si un creatie proprie.

S-a incercat pastrarea unui echilibru intre o masina de circuit/drifting si una de daily-driver. Nu este nici prea joasa ca sa poti sa circuli linistit cu ea dar nici prea inalta ca sa arate aiurea. Nu este nici extrem de agresiva dar nici banala, intrucat sa treaca neobservata.

S-a ales de la Ford Racing kit-ul de admisie (care este defapt un K&N calibrat de ei), suspensia (care a coborat masina cu 38 cm) si ornamentele de evacuare FR500S. In rest totul este RTR. Avem prelungiri pentru bara fata si bara spate, praguri, eleron si jante 19×9.5″. Emblemele originale au fost inlocuite cu cele fabricate de RTR.

Interiorul aduce si el o serie de modificari, incepand cu lumina rosie de la picioare si continuand cu setul de covorase, schimbatorul de viteze si emblemele de pe ceasuri.

Este un kit ce aduce un plus de look si de stabilitate, puterea fiind marita doar cu 8cp.

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Noul Ford Mustang modificat de RTR":
 • Detroit 2010: Ford Mustang GT/CS - 15 January, 2010;
 • Ford Focus ST modificat de Loder1899 - 14 November, 2008;
 • 2009 Opel Insignia modificat de Irmscher - 28 October, 2008;
 • Ford Mondeo Rieger Tuning - 2 October, 2008;
 • 2010 Ford Mustang - 8 September, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Noul Ford Mustang modificat de RTR":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97