« Xtreme Drift Circuit pe Pacific GP Lambo Aventador aterizeaza in Dubai »
Home » Noutati » Noul Ford Focus ST… nu prea e ce trebuie?

Noul Ford Focus ST… nu prea e ce trebuie?

Articol publicat in data de 13 September 2011 – 1,533 vizite

Noul Ford Focus ST… nu prea e ce trebuie?

Prima mea reactie cand am vazut noua generatie de a fost: “cum vor reusi astia sa faca din masina asta una rea, gen sau ?!?”. Acum cand vad pozele cu noul Focus ST concluzionez ca, ei bine, nu au reusit!

Vechiul ST era frumos, la fel si cel cu facelift, iar de RS nu mai zic ca imi rupe capul de fiecare data cand il vad, pe orice culoare ar fi el.

Ok, poate faptul ca va fi o masina globala, vanduta pe aproape toate pietele, a cerut ca design-ul sa fie mai popular… dar pe bune acum, ti se pare tie ca asta arata a masina de 247cp? Dar poate cine stie, live masina chiar da bine dar ma cam indoiesc, sincer.

Sursa


Articole similare cu "Noul Ford Focus ST… nu prea e ce trebuie?":
 • Focus RS dus in 368cp de GGR - 23 November, 2009;
 • Ford Focus RS500, editie limitata in negru mat - 1 April, 2010;
 • Mos Craciun vine cu Focus RS - 7 December, 2009;
 • Focus RS vs R26.R la Top Gear - 13 July, 2009;
 • Toyota Supra Japantuning - 23 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » »

  Discuta despre "Noul Ford Focus ST… nu prea e ce trebuie?":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97