« Lamborghini Gallardo GT3 by Reiter Detroit 2009: Primele doua zile »
Home » Spy » Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial

Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial

Articol publicat in data de 13 January 2009 – 7,666 vizite
Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial

Cu noua clasa E de la -Benz pe drum, nu este o noutate faptul ca cei de la lucreaza la o noua serie 5. Pe langa pozele ale prototipului, avem si o informatie oficiala: o poza cu bara fata.

Nu este nici un secret ca de multe ori aceste asa zisele scapate pe internet sunt plasate chiar de catre oficiali, iar acest spoiler fata se poate sa nu faca excepţie. Sursa imaginii este mai putin importanta, detaliile de ordin stilistic atragandu-ne atentia. Noul spoiler va sigla BMW iar “rinichii” nu vor mai fi asa de pronuntati ca la noul Seria 7, ci vor fi mai traditionali.

Noul model va fi mai mare decat generatia disponibila inca pe piata: ampatamentul va fi marit cu 10 centimetri, lungimea va creste cu 2 centimetri iar latimea cu 1 centimetru. Garda la sol va fi si ea mai mica, tocmai pentru a accentua impresia de sportivitate, iar cele mai mici jante cu care va putea fi echipat noul model vor fi pe 17 inchi.

Pentru ca acest model este un raspuns la noua clasa E de la Mercedes-Benz si a carei lansare este iminenta, aspectul sau va fi mai conventional, BMW va renunta la liniile controversate ale actualei generatii in favoarea unora mai elegante si mai traditionaliste,astfel incercand sa acapareze o cota de piata cat mai mare. Prin motorizarile disponibile, vom regasi acelasi care echipeaza si BMW 335i, dar si V8-ul de 400cp, disponibil in prezent la BMW X6.


Articole similare cu "Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial":
 • Mercedes-Benz C63 AMG: Petrol, Aur si Cai Putere - 27 January, 2009;
 • Mercedes-Benz C200 V18K by Väth - 12 February, 2009;
 • Jay Leno testeaza SLS AMG-ul - 9 December, 2009;
 • Video: ML63 AMG vs Cayenne Turbo vs BMW X6M - 30 March, 2010;
 • MB E63 AMG Coupe Black Series in constructie - 27 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Noul BMW Seria 5: Primul detaliu oficial":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97