« Cum reactioneaza o femeie intr-o masina de raliu Transformers 2 – Mai multe informatii, video si poze »
Home » Featured, Tuning International » Nissan GT-R Wagon

Nissan GT-R Wagon

Articol publicat in data de 10 March 2009 – 2,825 vizite
Nissan GT-R Wagon

Ati crede ca cei de la au intentia de a lansa un nou model, Nissan Break, dar aparentele insala. Aici vorbim despre rezultatul unor tuneri japonezi si anume acela de a transforma un intr-un .

Nissan este un wagon ce a fost produs de catre Nissan intre anii 2002-2007. Acum, cu ajutorul tunerilor japonezi, a primit un facelift, cu ajutorul mai multor componente exterioare de GT-R, rezultand ceea ce puteti vedea in poze. De asemenea, cum toata lumea stie de performantele unui GT-R pur sange, copia break a acestuia a primit un kit la motorul , tot din seria VQ, cu care era echipata din fabrica.

Impatimiti de GT-R dar care nu aveti un buget foarte mare din cauza familiei, luati in considerare aceasta masina! …Sau nu.


Articole similare cu "Nissan GT-R Wagon":
 • Nissan 370z modificat de Senner Tuning - 14 October, 2009;
 • Urmatorul Nissan GT-R va fi Hybrid? - 16 December, 2009;
 • Noul Nissan 370z - 8 November, 2008;
 • Video: Nissan GT-R bate Porsche 911 si in filme - 22 November, 2009;
 • AVUS Performance Nissan GT-R - 23 September, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan GT-R Wagon":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97