« Autocross Arena – pista de autocross din Mogosoaia Drive-Test TH: Mercedes-Benz A 45 AMG »
Home » Noutati » Nissan GT-R vs. restul

Nissan GT-R vs. restul

Articol publicat in data de 5 September 2013 – 789 vizite

In 2013 putem spune ca sunt foarte multe masini sportive disponibile iubitorilor de adrenalina si viteza, dar putine se pot lua la intrecere ca de la egal la egal cu deja binecunoscutul .

Cu aproximativ 1,9 milioane de dolari poti face foarte multe, insa pentru noi, pasionatii de masini, nu exista decat o singura idee valabila, o de drag racing, cu crema masinilor sport! Asadar iti aratam cea mai tare cu cei mai multi cai putere pe metru patrat, dintr-o bucata!

La start regasim printre cele 12 masini un E63 AMG, V10, Mercedes Benz Black Series, Viper SRT, M6, Martin Vanquish si multe alte exemplare rapide, dar si frumoase!


Articole similare cu "Nissan GT-R vs. restul":
 • Video: Nissan GT-R vs Bentley Continental Supersports - 1 March, 2010;
 • MB G55 AMG Mov mat - 8 September, 2009;
 • Jaguar XF-R: Felina de 510cp - 10 January, 2009;
 • Mercedes-Benz SL73 AMG: inima de Zonda pe SL - 15 December, 2009;
 • Drive-Test TH: Mercedes-Benz A 45 AMG - 8 September, 2013;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan GT-R vs. restul":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97