« VW Golf VI GTI modificat de ABT Focus RS vs R26.R la Top Gear »
Home » Noutati » Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R

Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R

Articol publicat in data de 13 July 2009 – 2,318 vizite

In urma cu ceva vreme stabilea timpul de 7:27:56 pe un tur de Nürburgring si ii lasa cam fara cuvinte pe cei de la . Cand si-au revenit din soc, nemtii au incercat sa discrediteze rezultatul spectaculos reusit de , iar le-a recomandat sa caute niste piloti mai rapizi. Cum ar fi de exemplu , cel care a reusit performanta deosebita mentionata mai sus.

Se pare ca cei de la Nissan nu au fost chiar deplin multumiti cu timpul reusit de acesta si il mentin in continuare pe circuit, incercand sa scoata un timp si mai bun. Si, in cele din urma, inevitabilul se pare ca s-a intamplat. Noul timp record reusit de Nissan pe circuitul de la Nürburgring este 7:26.70, totul inregistrat ca sa nu fie vreo indoiala.

Cei de la Porsche oare sunt fericiti?


Articole similare cu "Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R":
 • BMW Motorsport castiga cursa de 24h de pe Nurburgring - 17 May, 2010;
 • 2010 Porsche 911 GT3: Preview oficial - 6 February, 2009;
 • Porsche Parade Mexico 2009 - 6 January, 2010;
 • Video:Ford Focus RS dezamageste pe Nurburgring - 11 August, 2009;
 • Nissan GT-R Amuse - 9 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97