Nissan GT-R in haine de JUKE

Ce se poate intampla cand ai la dispozitie un si un Nissan Qashqai, pe care vrei sa le combini obtinand un mix cat mai bun?

Un vehicul care initial avea 7 locuri si un motor decent este in proces de transformare, sub marca Seven Valley Motorsport. Marea majoritate fac un swap de motor si anexe, iar pentru restul adapteaza ce si cum pot pentru a obtine perfomante cat mai bune, insa cei de la SVM au pastrat de la GT-R partea de sub praguri cu tot cu roti si au imbinat-o perfect cu coaja exterioara de Qashqai. Asadar rezulta o  masina “Street Sleeper”  cu inima, transmisia, suspensia si franele fratelui mai rapid, cu ceva modificari si 1000CP!

La interior modificarile vor fi si ele prezente, un rollcage pe masura, piele alcantara si scaunele sport nelipsind din acest proiect indraznet.

Este absolut ridicol, ar spune unii, insa eu personal sunt de parere ca un astfel de proiect, dupa JUKE-R, este binevenit in lumea motorsport, intrucat toti trebuie sa ne ducem copiii la scoala, la gradinita, in parc duminica, sau chiar sa mergem la cumparaturi, cand nu suntem pe la vre-un eveniment sau vre-o de drift/drag. De ce sa nu facem asta cu o masina de familie? Bine fie, o masina de familie rapida!

Abia astept sa vad proiectul terminat si un timp oficial pe 400m, el aflandu-se intr-un stadiu destul de avansat, asa cum puteti vedea in poze.

Mai multe detalii si evolutia acestui proiect puteti gasi pe site-ul oficial al celor care se ocupa de transformarea lui Qashqai, cat si de un intreg parc de GT-R-uri, aceastea fiind specializarea lor.

www.severnvalleymotorsport.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media