« Import Reactor – drift show Mercedes-Benz E63 AMG portocaliu, de la studiourile AMG »
Home » Tuning International » Nissan GT-R de 800cp facut de Switzer

Nissan GT-R de 800cp facut de Switzer

Articol publicat in data de 25 April 2010 – 1,781 vizite
Nissan GT-R de 800cp facut de Switzer

Primind o cerere din partea unui client care-si dorea un pentru track-days, englezii de la s-au conformat si au stiu de la bun inceput ce au de facut cu aceasta masina.

Upgrade-ul de putere este cel mai rasunator, reusind sa scoata 800cp si 950Nm, prin instalarea unor intercoolere mai mari, impreuna cu alte turbine si admisii, sau pe scurt pachetul numit P800.

De aici au urmat modificari care au avut efecte foarte binevenite: reducerea greutatii si imbunatatirea aerodinamicii. Cele mai importante piese montate ar fi franele ceramice, evacuarea din titan, scaunele scoica, portbagajul din si un diffuser sub masina + eleron. O suspensie JRZ reglabila va asigura un comportament mai sportiv al masinii pe circuit, in combinatie cu cele de mai sus rezultand o pregatita sa atace circuitele, exact ceea ce se dorea.

Un setup asemanator il putem vedea pe un alt GT-R intr-o filmare a unei curse cu un Corvette ZR1 de la LPE.

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Nissan GT-R de 800cp facut de Switzer":
 • Widebody de la Vorsteiner pentru BMW M3 e92: GTRS3 - 19 April, 2010;
 • Nissan GT-R V-Spec: Ultimul Samurai - 9 January, 2009;
 • Nissan GT-R Amuse - 9 October, 2008;
 • Noul Seat Ibiza modificat de JE Design - 15 October, 2008;
 • ASI Tetsu GTR a.k.a Bentley Continental GT modificat de japonezi - 15 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan GT-R de 800cp facut de Switzer":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97