« Un Golf VI GTi pe drumul cel bun Video: Dodge Challenger de 865cp in Formula Drift »
Home » Tuning International » Nissan GT-R arata bine fara eleron

Nissan GT-R arata bine fara eleron

Articol publicat in data de 21 April 2010 – 3,594 vizite
Nissan GT-R arata bine fara eleron

N-ai cum sa te plictisesti de tuning. Tot timpul vine cineva cu o idee noua si traznita si uite asa mai ia nastere o modificare. In cazul deĀ fata este tot un fel de modificare numai ca se demonteaza o piesa OEM a masinii, in loc sa se adauge. Am mai vazut decizii asemanatoare pe masini cu eleroane din fabrica, precum sau si chiar aratau bine iar -ul se incadreaza tot acolo, aratand destul de bine fara eleron.

Si daca va intrebati cat de mult ii afecteaza performantele… nu pot sa zic decat ca unul din cele negre din pozele de mai jos este de la si este unul din cele mai rapide din lume, atingand 326km/h.


Articole similare cu "Nissan GT-R arata bine fara eleron":
 • Nissan GT-R Amuse - 9 October, 2008;
 • 4TuningFESTIVAL Baneasa Shopping City - 4 October, 2009;
 • Wald Tuning Nissan GT-R - 3 September, 2008;
 • Nissan Skyline R33 GT-R LM: Dopat pentru LeMans - 6 January, 2010;
 • 40 Nissan-uri GTR SpecV pentru Europa - 3 December, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan GT-R arata bine fara eleron":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97