« Kicherer Mercedes CL 60 Volvo C30 cu 300cp? »
Home » Tuning International » Nissan GT-R Amuse

Nissan GT-R Amuse

Articol publicat in data de 9 October 2008 – 3,478 vizite

Nissan GT-R Amuse

Inainte de a prezenta reteta de tuning a celor de la pentru -ul , trebuie sa specificam faptul ca guvernul Japonez a facut o “intelegere” cu Nissan pentru a tine masinile modificate departe de strazi. Intelegerea a fost ca orice modificare facuta Nissan-ului GT-R sa aduca de la sine pierderea garantie, fara nici o exceptie, indiferent ca ar fi vorba de o suspensie, evacuare sau jante mai usoare.

Chiar si asa se pare ca sunt foarte multi cei care ignora acest lucru… altfel nu s-ar explica lupta dintre tuneri pentru a modifica aceasta masina, ca doar daca nu erau clienti nu se apuca nimeni sa investeasca in a descoperi metode de a mari performantele ei.

Acum sa revenim la kit-ul Amuse. Pe cand era in stadiul de testare aceasta masina a reusit sa scoata sub 1 minut pe circuitul Tsukuba, avand atunci undeva in jur de 600cp.

Potrivit oficialilor Power House Amuse, kit-ul lor urca puterea motorului de 3.8 pana la 620cp si aproape 800Nm.

Orientat mai mult spre performante decat spre design, kit-ul de la Amuse cuprinde o evacuare mai usoara,  din titan, suspensie mai rigida si reglabila pe inaltime, scaune din carbon-kevlar si un ECU resoftat prin care au scapat si de limitatorul de maxima.

Totusi pentru a nu lasa exteriorul masinii neatins, au adaugat o prelungire pentru bara fata, un diffuser si un eleron, toate fabricate din fibra de carbon.

Acest kit va fi disponibil pe piata din SUA, pentru cei ce vor sa se “amuze” de garantia de la Nissan.


Articole similare cu "Nissan GT-R Amuse":
 • Amuse 370z in portocaliu mat - 20 September, 2011;
 • Nissan GT-R mai rapid ca … Nissan GT-R - 13 July, 2009;
 • Nissan 370z deja modificat de Nismo - 17 November, 2008;
 • Nissan 370z by APP Europe - 15 November, 2009;
 • Opel Insignia OPC Sports Tourer – Video si poze - 21 May, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan GT-R Amuse":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97