« Ferrari Concorso in Pasadena Accident grav la Lamborghini Super Trofeo Cup »
Home » Headline, Tuning International » Nissan 350z Veilside V3 Widebody

Nissan 350z Veilside V3 Widebody

Articol publicat in data de 25 May 2010 – 3,627 vizite
Nissan 350z Veilside V3 Widebody

O masina care a nascut multe controverse atunci cand a fost desenata reprezinta chiar si acum, la 7 ani de la lansarea oficiala, o atractie pentru multi dintre adeptii pasiunii pe patru roti. Proiectata initial pentru a deveni 240z, primul nu a lasat impresii prea bune iar motorul care era planificat sa ajunga sub lui (KA24DE de 200cp) nu parea competitiv pe termen lung. Astfel, prin anul 2000 s-a luat decizia unei “revizii” ale conceptului, urmand ca doi ani mai tarziu sa se prezinte la cu partea frontala redesenata dar si cu un nou nume, , dictat de motorul mai potent, VQ35DE de 287cp.

Z33-ul a devenit una din cele mai de succes masini dar si una din preferatele pasionatilor de tuning si motorsport. Si cum nu poti sa te gandesti la fara sa te gandesti la bodykit-ul facut de , un nou exemplar ne atrage atentia, care vine cu versiunea a 3-a completa a acestui bodykit, intr-un auriu interesant.

Versiunea a 3-a a bodykit-ului am vazut-o mai demult pe o masina din Romania, dar fara evazari. Pe langa bara fata, bara spate, pragurile laterale si spoilerul spate, acesta are in plus evazarile pentru aripi si capota din de la Varis. Spatiul castigat a fost umplut cu un set de Trafficstar RTS pe 20″ si latime 9″ pe fata / 12″ pe spate, incaltate in 275/30 respectiv 305/25. O sa vedeti din ca masina are o garda la sol… aproape inexistenta, suspensia hidraulica Airrunner fiind de vina pentru asta.

Singurele modificari aduse motorului au ca efect mai degraba un sunet mai frumos decat un castig de putere, tot sistemul de evacuare fiind inlocuit cu unul marca HKS (serpisori, Y-pipe, catback si ornamente), iar aerul trece filtrul tip pod tot de la HKS, la intrarea lui in motor.

Sedinta foto a fost realizata de Johan Fajito din Indonezia, pentru mai multe opere d-ale lui puteti sa incercati pe Flickr sau pe blog-ul personal.


Articole similare cu "Nissan 350z Veilside V3 Widebody":
 • Lexus IS350 big pimpin - 18 November, 2009;
 • Honda NSX RR Mugen Concept - 14 January, 2009;
 • Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White - 6 April, 2010;
 • Mercedes Clasa C Expression Motorsport - 4 June, 2010;
 • BMW X6 M: Poze noi - 22 January, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan 350z Veilside V3 Widebody":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97