« Detroit 2010: Ford Mustang GT/CS Mercedes CL ruinat cu un bodykit plin de spuma »
Home » Tuning International » Nissan 350z Twin-Turbo rosu ca focu’

Nissan 350z Twin-Turbo rosu ca focu’

Articol publicat in data de 15 January 2010 – 3,631 vizite

Nissan 350z Twin-Turbo rosu ca focu’

Povestea acestui din pacate urmareste cursul majoritatea masinilor modificate excesiv, mai ales a celor care primesc un sistem de supraalimentare pe un motor gandit sa functioneze aspirat, referindu-ma in special la cele care nu au un setup ca la carte. Si pentru ca un setup ca la carte de cele mai multe ori duce la sume asemanatoare cu pretul masinii multi prefera sa faca niste compromisuri care mai devreme sau mai tarziu duc la rezultate negative.

Totusi acest nu se incadreaza in categoria celor care s-au zgarcit la piese. Daca ne uitam pe lista modificarilor gasim pistoane si biele de performanta, stabilitate imbunatatita cu produse Tien, Hotchkis si SPC, dar si un exterior deosebit care combina de la Seibon din cu piese de la si NISMO. Fiind vorba de un franele stock nu mai erau suficiente ele fiind inlocuite un kit de la AP Racing care ar opri rotile Volk mult mai eificient.

Din pacate masina a suferit anul trecut un mare “poc” la motor si de atunci nu se mai stie mare lucru despre ea. La un moment dat proprietarul, membru al MY350z.com, a decis sa dezmembreze masina, avand totusi si ganduri de reparatie. Sper sa ia cea mai buna decizie si sa-i vedem masina “pe picioare” in scurt timp.

Cat despre poc, cam asa se auzea motorul dupa ce i s-a oprit in mers:


Articole similare cu "Nissan 350z Twin-Turbo rosu ca focu’":
 • BMW M3 e46 Stage 4 HPF: 1120cp - 5 October, 2009;
 • Nissan 350z: Show Fairlady - 10 February, 2010;
 • Sedinta foto cu BMW E92 335i Alpine White - 6 April, 2010;
 • USD Mallett Z03 – Corvette Twin-Turbo de 999cp - 8 April, 2009;
 • Time-Attack Nissan 350z - 17 February, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan 350z Twin-Turbo rosu ca focu’":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97