« SpeedFactory creeaza cel mai rapid Dodge Charger Porsche scoate un 911 hybrid de curse! »
Home » Tuning International » Nissan 350z: Show Fairlady

Nissan 350z: Show Fairlady

Articol publicat in data de 10 February 2010 – 2,901 vizite
Nissan 350z: Show Fairlady

Chiar daca -ul este o masina care merita modificari ale motorului, unii proprietari iau in calcul faptul ca sansele de a se strica ceva cresc direct proportional cu modificarile si, pana la urma, e pacat sa nu te poti plimba lejer cu o asa frumusete.

Z-ul de fata este unul doar pentru ““, performantele fiind un aspect pe care proprietarul nu a pus accent, avand grija in schimb sa-i dea o infatisare deosebita. El a montat praguri si bara fata de la , o combinatie intre bara spate stock si una aftermarket de la Do-Luck si toate aripile au fost evazate pentru a face loc Volk-urilor SF-Challenges aurii. Normal ca era pacat sa nu aduca rotile alea la nivelul aripilor asa ca o suspensie Tein Basic reglabila i-a permis sa realizeze acest lucru dar au mai fost nevoie de distantiere de 20mm respectiv 15mm pentru a le alinia cum trebuie.

Rotile din spate au fost indreptate cu ajutorul bratelor de la Ichiba, pentru ca de la suspensie ele stateau “cracanate“, un lucru care este considerat de multi ca fiind totusi farmecul masinilor lasate. In spate gasim si niste stopuri clare cu LED-uri si un eleron V2.

Sursa: Flickr


Articole similare cu "Nissan 350z: Show Fairlady":
 • Scion iQ modificat de Five Axis - 3 May, 2010;
 • Mercedes-Benz E-Class Cabrio modificat de Brabus - 8 April, 2010;
 • VW Golf VI modificat de Caractere - 30 November, 2009;
 • Nissan GT-R Amuse - 9 October, 2008;
 • VW Golf V GTI Tuk Customs – Salvati planeta! - 18 November, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » »

  Discuta despre "Nissan 350z: Show Fairlady":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97