« Noul Audi RS5: Brosura + informatii oficiale Video: Drifters Unleashed, direct din Australia »
Home » Noutati » N-ai cum: Inca un burnout fail

N-ai cum: Inca un burnout fail

Articol publicat in data de 24 February 2010 – 1,808 vizite

Daca celelalte fail-uri au iesit prost din cauza soferilor, asta este ceva mai special pentru ca e intr-un cadru organizat! Da, adica este o competitie de -uri in care castiga cel care face cel mai mult fum! Adevarul e ca iti trebuie ceva experienta si ani de pregatire profesionala pentru asta.

Probabil ca cei care participa la asa ceva nu o sa-mi gaseasca haioasa ironia dar pur si nu vad rostul unei astfel de competitii in care dupa ce ca iti forjezi masina absolut fara sens, mai poti sa dai si peste niste gume nasoale rau care sa-ti faca masina varza. Cum ar fi situatia de fata.


Articole similare cu "N-ai cum: Inca un burnout fail":
 • De la ce vine pana la urma emblema BMW? - 11 January, 2010;
 • Politia Britanica o arde cu Lexus IS-F - 27 July, 2009;
 • Rollcage-ul salveaza viata unui pilot in Mini Challenge - 4 May, 2010;
 • N-ai cum: duba aviatorilor esuati - 10 January, 2010;
 • N-ai cum: Evacuare “fart-can” - 6 November, 2009;
 • Tag-uri: » » »

  Discuta despre "N-ai cum: Inca un burnout fail":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97