« Heffner Lamborghini Gallardo Twin Turbo Nissan 370z by APP Europe »
Home » Noutati » N-ai cum: BMW e36 widebody

N-ai cum: BMW e36 widebody

Articol publicat in data de 15 November 2009 – 5,456 vizite
N-ai cum: BMW e36 widebody

Ce e mai grav decat sa tunezi nasol o masina? Sa iti si laude lumea “capodopera“! Cam asta s-a intamplat cu -ul de mai jos in cadrul unei emisiuni de la Discovery, Chop Shop London care se difuza acum ceva timp.

Exista o scuza prin faptul ca la televizor poate ca nu se observau toate detaliile, dar dupa ce am vazut pozele, in afara de rotile Beyern nu vad nimic reusit la masina asta in materie de design, poate doar ca lucrare si ca finisaje. Dar chiar si asa, nu ai cum sa faci asa ceva unui BMW!

Va intrebati de unde se inspira unii tuneri pentru a da nastere unor esecuri? Iata ca Discovery este o sursa, oameni buni :D

Aici vedeti emisiunea in care “frumusetea neagra” a.k.a. BMW Phoenix este prezentata si toata lumea reactioneaza haotic si penibil.


Articole similare cu "N-ai cum: BMW e36 widebody":
 • Hamann modifica noul BMW seria 7 - 18 May, 2009;
 • Un alt mod de a toci anvelopele - 23 February, 2010;
 • N-ai cum: Honda Odyssey cu bot de BMW e92 - 2 December, 2009;
 • N-ai cum… Dodge RAM - 3 July, 2009;
 • Paradisul Gamerilor: PS3 intr-un M3 e30 - 7 December, 2009;
 • Tag-uri: » » » » »

  Discuta despre "N-ai cum: BMW e36 widebody":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97