myMINIdays: Challenge, karting si distractie in Brasov

Popularitatea -urilor este in plina crestere, peste tot in lume. De cand a pus mana pe aceasta marca putem spune ca a avut loc un “big-bang” si spiritul Mini a cucerit inimi peste tot in lume, indiferent de sex sau de varsta, devenind niste masini foarte echilibrate atat pentru oras, cat si pentru drumetii, plimbari sau chiar competitii.

In zilelor noastre, unde marcile populare au devenit… prea populare iar sedan-urile sau SUV-urile detin suprematia pe strazi, sa ai un Mini este dovada clara ca iti place sa fii diferit si ca nu te lasi dus de valul trendului. Tocmai din acest motiv comunitatea de Mini din Romania a ales sa faca o altfel de intalnire la nivel national, sustinuta de importatorul oficial si plina de activitati.

Weekendul trecut a avut loc primul eveniment “myMINIDays” care a adunat posesori de Mini-uri din toata tara si de toate sexele. Cel mai important aspect al intalnirii a fost Mini Challenge-ul, unde masinile au fost impartite pe categorii si au fost lasate sa-si faca de cap pe pista MasterKart din Ghimbav. Cursele de karturi, cursele virtuale, plimbarile, carnavalul si mult asteptata petrecere de Sambata seara au completat programul zilei si au dus la realizarea unui eveniment de succes!

Rezumatul evenimentului il aflam direct de la participanti, cu sprijinul carora va putem arata si cateva de la fata locului. Mai multe detalii si discutii despre eveniment pe forumul Mini Club Romania.

Pentru prima oara in Romania pasionatii Clubului myMINI.ro au organizeaza intalnirea nationala MINI. Scopul principal a fost promovarea comunitatii MINI din Romania si a spiritului MINI.
Au raspuns prezent peste 65 de posesorii de MINI, nationalitate, sex-ul, localitatea, tara de origine, sau functia de membru al clubului ne fiind o calitate eliminatorie. Evenimentul s-a desfasurat pe pista de MasterKart Ghimbav, la 7km de Brasov (o locatie accesibila intregii tari), in data de 17 aprilie 2010 si a fost urmata seara de o petrecere speciala. Evenimentul a inclus si competitia MINI Challenge, impartita pe 5 categorii: MINI (90cp), MINI (115cp), cu chip (130cp), (165-175cp), MINI JCW (peste 192cp).

In urma reusitei acestei intalniri organizatorii evenimentului, www.mymini.ro doresc ca sa devina o traditie anuala.
LET’S MINI!
TILL NEXT TIME!

Multumim Shane si Achim ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on Social Media