« Video: Nissan GT-R vs Bentley Continental Supersports Geneva 2010: Koenigsegg Agera »
Home » Tuning International » Mugen Honda CR-Z

Mugen Honda CR-Z

Articol publicat in data de 1 March 2010 – 2,993 vizite
Mugen Honda CR-Z

este hatchback-ul de la care asteapta foarte multe, pregatind atat o versiune hibrida cat si una Type-R. Oficialii declara ca CR-Z-ul va readuce spiritul vechiului CRX asa ca tuning-ul va fi la el acasa pe aceasta masina.

fac primul pas si lanseaza o serie de imbunatatiri, inainte ca masina sa fie prezentata oficial, multumita specialistilor in Photoshop.

Cei care vor apela la Mugen pentru a-si modifica CR-Z-ul vor avea de ales o bara fata cu LED-uri, bara spate cu diffuser si evacuare triughiulara, praguri laterale si un eleron de luneta generos. O suspensie va imbunatati comportamentul masinii si va face ca oricare din cele 5 seturi de jante disponibile sa arate bine pe ea.

Inauntru se va gasi un schimbator de viteze de aluminiu, covorase cu logo-ul Mugen si oglinda retrovizoare din iar pe bord se va putea instala un ansamblu cu trei ceasuri de monitorizare.

Sursa: Autoblog


Articole similare cu "Mugen Honda CR-Z":
 • Mugen Honda Insight - 13 October, 2009;
 • 2009 Honda Accord Mugen - 8 December, 2008;
 • Mercedes-Benz E-Class Cabrio modificat de Brabus - 8 April, 2010;
 • Honda Insight Hybrid modificata de Exclusive Zeus - 28 September, 2009;
 • Honda CR-Z modificata de Spoon - 22 March, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » »

  Un comentariu »
  Discuta despre "Mugen Honda CR-Z":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97