« Castigatorii concursului Nutline VW Golf GTi Performance »
Home » Noutati » Mini Cooper vine in cutie de carton?

Mini Cooper vine in cutie de carton?

Articol publicat in data de 4 January 2010 – 1,833 vizite

Momentan nu, dar asta nu inseamna ca nu ar fi o idee buna de . Sunt sigur ca sa treci pe strada fara sa observi o cutie imensa cu un desenat si cu o eticheta de 99 euro, printre alte cutii si ambalaje ramase de la cadourile de Craciun.

Partea buna e ca nu e vorba de o jucarie. Si nici nu o sa vina vreodata intr-o cutie (cred…). Este doar un marketing ingenios din partea celor de la Mini care promoveaza pe strazile din Amsterdam o solutie de finantare cu 99 euro / luna pentru un Mini .


Articole similare cu "Mini Cooper vine in cutie de carton?":
 • Tranteala pentru Mini Clubman - 4 January, 2010;
 • “MINI Look” by AC Schnitzer - 4 June, 2009;
 • myMINIdays: Challenge, karting si distractie in Brasov - 20 April, 2010;
 • LA 09: Mini Cabrio, Coupe, Cambden si Mayfair - 3 December, 2009;
 • Noul Subaru Impreza WRX STI: reclama + poze - 12 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » »

  Discuta despre "Mini Cooper vine in cutie de carton?":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97