« Focus RS vs R26.R la Top Gear Professional video: Nissan 200SX Drifting »
Home » Evenimente, Tuning International » MFEST 3 Las Vegas – Strict M-Power

MFEST 3 Las Vegas – Strict M-Power

Articol publicat in data de 13 July 2009 – 2,186 vizite
MFEST 3 Las Vegas – Strict M-Power

Mai presus decat orice intalnire de pasionati este un FEST organizat ca la carte. Daca de poate ca unii dintre voi ati auzit, iata ca -ul este partea nervoasa a Bimmerfest-urilor, adica toate -urile care existat vreodata, adunate la un loc, atat stock cat si modificate.

Bimmerfest-urile sunt acele intalniri in care ramai cu gura cascata cand vezi masini de varsta lu’ bunicu dar care arata de parca abia au iesit din fabrica, sau cand vezi cat de mult pot inainta unii cu modificarile. In randul fanilor auto tot timpul au existat doua mari categorii: cei care le prefera stock si “tipla” si cei care trag din toate partile sa mai scoata juma’ de cal ca sa alerge mai bine, aceste doua categorii formand “bisericutele” care se observa la intalnirile de genul.

Mai jos avem un filmulet (lung) cu bisericuta galagioasa si puternica formata din multe -uri care poarta cu mandrie sub textul ““.

mfest3fllyer2009


Articole similare cu "MFEST 3 Las Vegas – Strict M-Power":
 • BMW S1000RR vs Toyota Supra + NOS - 22 November, 2012;
 • BMW M3 e90 Laguna Seca Blue - 2 December, 2009;
 • Cum a fost la BMW e30 Fest 2013, Darste-Brasov - 30 June, 2013;
 • 2011 BMW M5 spionat din nou - 11 March, 2010;
 • Import Reactor – tuning show pe 3 nivele - 24 April, 2010;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "MFEST 3 Las Vegas – Strict M-Power":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97