« Nurburgring Live Webcams LED-uri pentru S-Class de la Carlsson »
Home » Tuning International » Mercedes SLK 55 AMG widebody by Rex Accelero

Mercedes SLK 55 AMG widebody by Rex Accelero

Articol publicat in data de 7 July 2009 – 4,736 vizite
Mercedes SLK 55 AMG widebody by Rex Accelero

Cand esti in posesia unui deja posibilitatile de upgrade incep sa se limiteze pas cu pas. Optiuni exista tot timpul dar decizia este mai grea decat in cazul unui model standard si trebuie sa alegi cu grija orice componenta.

” este visul oricarui fan dar mai ales oricarui fan - si/sau AMG. Tocmai din acest motiv in ultima perioada au aparut -uri pentru diferite modele de la Mercedes care sa imite exteriorul Black Series-urilor, in special evazarile nesimtite cu care vin aceste modele.

este o firma de tuning din California care a realizat pentru 55 AMG un bodykit inspirat din 65 AMG Black Series. Ce vedem acum este masina in lucru, varianta finala estimand ca va fi gata abia prin Septembrie.

Chiar si asa diferentele sunt pe masura evazarilor, adica imense. Fiecare aripa a fost hranita cu steroizi, locul creat de aripi a fost umplut de jante pe masura, iar restul elementelor au fost adaptate (bare, praguri, etc.).

Prin folosirea fibrei de carbon si a unei tehnici speciale de presare a materialelor se urmareste obtinerea unui echilibru de 50:50. Echilibrul acesta vine in intampinarea modificarilor ce se vor aplica asupra motorului pentru a depasi performantele Black Series-ului, din ce spun ei.

Au in plan sa instaleze un supercharger cu ajutorul caruia motorul va ajunge undeva in jurul la 500cp. Se vor baza si pe experienta motoarelor de pe unde Mercedes-Benz a folosit practic acelasi motor, tot cu supercharger.


Articole similare cu "Mercedes SLK 55 AMG widebody by Rex Accelero":
 • Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss – Poze noi - 12 March, 2009;
 • LED-uri pentru S-Class de la Carlsson - 9 July, 2009;
 • Upgrade optic pentru Golf VI de la RDX Racedesign - 17 July, 2009;
 • Audi vs BMW: razboiul reclamelor continua! - 28 February, 2010;
 • MB E63 AMG Coupe Black Series in constructie - 27 July, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Mercedes SLK 55 AMG widebody by Rex Accelero":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97