« Irmscher prezinta Peugeot 4007 RC Line Paste Fericit! »
Home » Headline, Tuning International » Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”

Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”

Articol publicat in data de 19 April 2009 – 2,677 vizite
Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”

V-am promis ca vom reveni cu amanunte despre proiectul celor de la FAB Design ce are ca subiect un SLR, inca de la aparitia primelor teaser. Revenim acum cu mai multe detalii tehnice, cat si cu numele noii variante de SLR: .

Pentru ca ati vazut exteriorul masinii din pozele prezentate anterior, incep cu ce nu s-a vazut pana acum. Cel mai mare atu al -ului SLR de FAB este sub capota. 750 cp si un cuplu maxim de 1080 Nm ar trebui sa inchida gura oricarui carcotas. Daca nu, avem ca argument timpul de 0-100 km/h in 3.6 secunde si o maxima de 320 km/h. Cifre FAB-uloase sau nu?!

In privinta exteriorului nu s-a schimbat nimic fata de varianta dinaintea aparitiei oficiale: avem acelasi wide body-kit ce foloseste si oarecum seamana cu o versiune de Batmobil, evazari, difuzor din fibra de carbon in partea din spate a masinii si un eleron mai maricel. Jantele sunt de 20 inch.

Un mic detaliu pentru potentialii cumparatori: acest model de -Benz va fi unul foarte rar, productia fiind limitata la 15 bucati iar toate sunt deja vandute.


Articole similare cu "Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”":
 • Mercedes Mclaren SLR by Fab Design - 23 February, 2009;
 • Gemballa Mirage GT Matt Edition - 10 July, 2009;
 • Onyx Bentley Continental Platinum GTO - 15 February, 2010;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Nissan GT-R V-Spec: Ultimul Samurai - 9 January, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97