« Irmscher prezinta Peugeot 4007 RC Line Paste Fericit! »
Home » Headline, Tuning International » Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”

Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”

Articol publicat in data de 19 April 2009 – 2,677 vizite
Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”

V-am promis ca vom reveni cu amanunte despre proiectul celor de la FAB Design ce are ca subiect un , inca de la aparitia primelor teaser. Revenim acum cu mai multe detalii tehnice, cat si cu numele noii variante de : Desire.

Pentru ca ati vazut exteriorul masinii din pozele prezentate anterior, incep cu ce nu s-a vazut pana acum. Cel mai mare atu al -ului SLR de FAB este sub capota. 750 cp si un cuplu maxim de 1080 Nm ar trebui sa inchida gura oricarui carcotas. Daca nu, avem ca argument timpul de 0-100 in secunde si o maxima de 320 km/h. Cifre FAB-uloase sau nu?!

In privinta exteriorului nu s-a schimbat nimic fata de varianta dinaintea aparitiei oficiale: avem acelasi wide body-kit ce foloseste fibra de carbon si oarecum seamana cu o versiune DTM de Batmobil, evazari, difuzor din fibra de carbon in partea din spate a masinii si un eleron mai maricel. Jantele sunt de 20 inch.

Un mic detaliu pentru potentialii cumparatori: acest model de va fi unul foarte rar, productia fiind limitata la 15 bucati iar toate sunt deja vandute.


Articole similare cu "Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”":
 • Mercedes Mclaren SLR by Fab Design - 23 February, 2009;
 • Gemballa Mirage GT Matt Edition - 10 July, 2009;
 • Onyx Bentley Continental Platinum GTO - 15 February, 2010;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Nissan GT-R V-Spec: Ultimul Samurai - 9 January, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire”":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97