« Omul care a desenat noul Camaro se alatura grupului VAG Dragoste pentru urechi 2: Raliu – Grupa B »
Home » Tuning International » Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie

Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie

Articol publicat in data de 4 January 2010 – 2,804 vizite
Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie

Chiar daca de multe ori nu merge aceasta varianta, este bine cateodata sa incerci sa combini piese sau componente din diferite bodykituri oferite de diferiti tuneri pentru a ajunge la ceva cu adevarat unic. Pana la urma despre asta e vorba cand tunezi o masina, sa fie unica.

-ul despre care vorbim este cu adevarat unic, fara sa exagereze cu ceva. Are in componenta exteriorului piese de la si in timp ce jantele sunt RO-JA Formula 77. Daca bodykitul a fost ales asa pur si datorita design-ului, jantele au un motiv in plus pentru care se afla aici: proprietarul masinii este cel care detine acest brand.

Cam asa as defini eu imbinarea placutului cu utilul, sau a distractiei cu afacerea.

Ziceam ca in componenta bodykitului gasim piese de la ASMA dar si de la Brabus. Mai exact avem de la Brabus eleronul din 3 bucati, prelungirea pentru bara spate si bara fata.  Grila fata si aripile vin de la ASMA.

Evacuarea, plafonul, trim-urile geamurilor, grila, interiorul farurilor si alte componente au fost vopsite cu negru in timp ce etrierii din kitul de frane de la au fost vopsiti cu galben.

Interiorul completeaza masina intr-un mod placut, din nou fara sa exagereze cu nimic si folosind inteligent materiale precum alcantara si piele.

Per total masina arata foarte bine si este rezultatul unei documentatii pe masura luand in calcul mai multe variante disponibile pe piata, adica asa cum trebuie!

Sursa: Speedhunters


Articole similare cu "Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie":
 • ASMA Perfectus SLR - 31 January, 2009;
 • N-ai cum: Mercedes-Benz CLS cabrio-wannabe - 19 May, 2010;
 • Brabus modifica Mercedes-urile BlueEFFICIENCY - 6 May, 2010;
 • Markuzzi ME 35 GT: MB C-Class widebody - 12 August, 2009;
 • Fabricat in Rusia: Volga Cayenne - 6 January, 2009;
 • Tag-uri: » » » » » » » » »

  Discuta despre "Mercedes CLS 550 modificat cum trebuie":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97