« Nissan 350z Twin-Turbo rosu ca focu’ PPI Razor GTR isi arata carbonu in Dubai »
Home » Tuning International » Mercedes CL ruinat cu un bodykit plin de spuma

Mercedes CL ruinat cu un bodykit plin de spuma

Articol publicat in data de 15 January 2010 – 3,610 vizite
Mercedes CL ruinat cu un bodykit plin de spuma

Direct din Lituania va prezint un episod horror din viata unui care a fost ciopartit si umplut cu spuma poliuretanica in tentativa esuata de a realiza un widebody. Acum sincer sa fiu nu cunosc proprietatile acestei spume, dar stiu sigur ca nu are cauta pe caroseria unei masini! Ok, se mai foloseste ca sa dai forma, vii dup-aia cu fibra de sticla ca sa-i faci matrita dar la sfarsit dispare spuma. Nu si aici insa…

Acum este si o parte buna… nu are de ce sa-si faca griji de izolatiile masinii (LOL).  CL-ul stock este o bijuterie pe langa chestia asta cu roti de 30″ fabricat din spuma amestecata intr-o sticla de suc taiata pe jumate.

Pericolul numarul 1 la aceasta masina este orice sursa de foc, asta presupunand ca nu iese cu ea pe strada ca daca ar lovi un sobolan i-ar sari instant airbag-urile… ah stai, care airbag-uri?

Omul asta ar putea sa-si foloseasca talentul la sculptat in alt domeniu cu succes, dar daca ramane la masini nu pot sa zic decat ca “n-ai cum“… sau exagerez eu?

Sursa: English Russia


Articole similare cu "Mercedes CL ruinat cu un bodykit plin de spuma":
 • N-ai cum: duba aviatorilor esuati - 10 January, 2010;
 • N-ai cum… sa tunezi in halul asta - 26 June, 2009;
 • BMW M7: Primele poze - 10 January, 2009;
 • Mercedes-Benz 300SL Gullwing “Dragstar” - 3 December, 2009;
 • Toyota Supra replica Super GT: Haotic! - 19 August, 2011;
 • Tag-uri: » » »

  Discuta despre "Mercedes CL ruinat cu un bodykit plin de spuma":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97