« Recordul mondial la Drift “Amatorii” din lumea drifturilor »
Home » Noutati » Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss – Poze noi

Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss – Poze noi

Articol publicat in data de 12 March 2009 – 3,768 vizite
Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss – Poze noi

Dupa ce v-am prezentat primele informatii oficiale despre -Benz ( AICI ), ne intoarcem cu noi.

Introdus pe piata la salonul de la din acest an, editia Stirling Moss este ultima creatie din linia . Ca omagiu pentru faimosul , cei de la Mercedes au facut o treaba buna, reimprospatand aerul clasic al SLR-ului din anii ’50 cu elemente moderne.

Aveti pusi deoparte aproximativ 750.000 Euro? In acest caz, cumparati aceasta masina. Dar sa va grabiti totusi! Doar 75 de modele vor intra in productie. V-am facut sa visati un pic?! Pacat, pentru ca aceste 75 masini vor merge la clientii fideli marcii si nu oricarui doritor.  Puteti sa va consolati un pic, spunandu-va ca in acei bani nu primeati nici macar o masina cu parbriz, sau macar cu un acoperis. Dar cred ca cei 650 cp si o maxima de peste 350 va vor aduce din nou cu picioarele pe pamant.

Incercati noile poze puse la dispozitia publicului de catre Mercedes-Benz, inchideti ochii si visati curbele cum curg inspre rotile acestei masini. Desigur, cu tine la volan si cu Stirling Moss in dreapta, drept copilot – totusi, e prea batran pentru a se mai bucura de acest omagiu motorizat.


Articole similare cu "Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss – Poze noi":
 • Mercedes-Benz SLR Stirling Moss – Poze, video si informatii oficiale - 22 December, 2008;
 • Mercedes McLaren SLR by Fab Design: nume de cod “Desire” - 19 April, 2009;
 • N-ai cum: Mercedes-Benz CLS cabrio-wannabe - 19 May, 2010;
 • Mercedes-Benz SLR McLaren placat cu aur alb - 3 February, 2009;
 • Hamann SLR Volcano - 21 October, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

  Discuta despre "Mercedes-Benz McLaren SLR Stirling Moss – Poze noi":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97