« MTM Audi R8 GT3-2, fara Quattro! Vauxhall Astra VXR Arctic Special Edition »
Home » Tuning International » Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath

Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath

Articol publicat in data de 9 April 2010 – 2,681 vizite
Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath

VÄTH Automobiltechnik se mai aproprie cu un pas de cucerirea marcii -Benz prin modificari, avand deja disponibile programe de tuning pentru multe dintre modelele lor.

G55 este un “cross-country vehicle” ce are la baza un automobil care a luat nastere in urma nevoii armatei germane pentru un vechicul militar usor. De-a lungul timpului, automobilul fabricat de Daimler-Benz prin ’79 a evoluat destul de mult, si chiar daca din design probabil ca e cel mai putin evident (comparand cu celelalte modele MB) iata ca a ajuns un modern, cu un “stance” de armata si cu o varianta foarte nervoasa sub AMG, cu 507cp.

Fiind un AMG nu avea cum sa scape de tuning, iar dupa Brabus, Mansory, si altii, Vath vine cu un pachet de tuning complet: interior, exterior si performante.

Motorul supraalimentat al AMG-ului, de 5.5L, a ajuns sa dezvolte 680cp si 800Nm dupa interventia lor, garda la sol a fost coborata cu 35mm cu ajutorul unei suspensii iar franele au fost schimbate cu unele mai performante si acoperite cu roti de 22″.

La exterior gasim LED-uri sub faruri, alta bara fata, eleron de luneta, ornamente pentru evacuare si o mai agresiva, in timp ce habitaclul poate fi imbunatatit cu diferite materiale (piele, carbon, alcantara), volan si indicatoare de bord.

Chiar daca design-ul masinii nu va incanta pe toata lumea, putem sa apreciem totusi modificarile motorului din care s-au castigat vreo 173cp!

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath":
 • Mercedes-Benz E-Class Cabrio modificat de Brabus - 8 April, 2010;
 • ML 63 AMG widebody by Expression Motorsport - 28 October, 2009;
 • Mercedes-Benz E-Class Coupe modificat de Lorinser - 29 January, 2010;
 • Ford Focus ST modificat de Loder1899 - 14 November, 2008;
 • Fiat 500 Abarth Esseesse - 25 September, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • PushtiulK a zis:

   Cam bine, aceasta modificare!

  Discuta despre "Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97