« MTM Audi R8 GT3-2, fara Quattro! Vauxhall Astra VXR Arctic Special Edition »
Home » Tuning International » Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath

Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath

Articol publicat in data de 9 April 2010 – 2,681 vizite
Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath

VÄTH Automobiltechnik se mai aproprie cu un pas de cucerirea marcii -Benz prin modificari, avand deja disponibile programe de tuning pentru multe dintre modelele lor.

este un “cross-country vehicle” ce are la baza un automobil care a luat nastere in urma nevoii armatei germane pentru un vechicul militar usor. De-a lungul timpului, automobilul fabricat de Daimler-Benz prin ’79 a evoluat destul de mult, si chiar daca din design probabil ca e cel mai putin evident (comparand cu celelalte modele MB) iata ca a ajuns un modern, cu un “stance” de armata si cu o varianta foarte nervoasa sub , cu 507cp.

Fiind un AMG nu avea cum sa scape de tuning, iar dupa Brabus, Mansory, si altii, Vath vine cu un pachet de tuning complet: interior, exterior si performante.

Motorul supraalimentat al AMG-ului, de 5.5L, a ajuns sa dezvolte 680cp si 800Nm dupa interventia lor, garda la sol a fost coborata cu 35mm cu ajutorul unei suspensii iar franele au fost schimbate cu unele mai performante si acoperite cu roti de 22″.

La exterior gasim LED-uri sub faruri, alta bara fata, eleron de luneta, ornamente pentru evacuare si o mai agresiva, in timp ce habitaclul poate fi imbunatatit cu diferite materiale (piele, carbon, alcantara), volan si indicatoare de bord.

Chiar daca design-ul masinii nu va incanta pe toata lumea, putem sa apreciem totusi modificarile motorului din care s-au castigat vreo 173cp!

Sursa: Carscoop


Articole similare cu "Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath":
 • Mercedes-Benz E-Class Cabrio modificat de Brabus - 8 April, 2010;
 • ML 63 AMG widebody by Expression Motorsport - 28 October, 2009;
 • Mercedes-Benz E-Class Coupe modificat de Lorinser - 29 January, 2010;
 • Ford Focus ST modificat de Loder1899 - 14 November, 2008;
 • Fiat 500 Abarth Esseesse - 25 September, 2008;
 • Tag-uri: » » » » » » » » » » » » » » » »

  Un comentariu »
  • PushtiulK a zis:

   Cam bine, aceasta modificare!

  Discuta despre "Mercedes-Benz G55 AMG modificat de Vath":

  Comments

  comments

  Te rugam sa pastrezi un limbaj decent. Ramai pe subiect si fara spam.


  Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function show_subscription_checkbox() in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php:97 Stack trace: #0 /home/tuningho/public_html/wp-includes/comment-template.php(1472): require() #1 /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/single.php(143): comments_template() #2 /home/tuningho/public_html/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/tuningho/...') #3 /home/tuningho/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/tuningho/...') #4 /home/tuningho/public_html/index.php(17): require('/home/tuningho/...') #5 {main} thrown in /home/tuningho/public_html/wp-content/themes/new-th/comments.php on line 97